terrasoverkapping

Garagedeur met loopdeur

De aluminium terrasoverkapping van Deponti staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs- kwaliteitverhouding van Nederland. Het 6068 T6 aluminium is met zijn dikte van maar liefst 2 mm uniek in de Nederlandse markt. Deze ongeëvenaarde kwaliteit zorgt voor jarenlang plezier voor de gebruiker.


De aluminium terrasoverkapping wordt geleverd in twee kleuren; crèmewit RAL 9001 en grafietgrijs RAL 7024. De poedercoating heeft een dikte van 90 Mu wat u verzekert van jarenlange kleurvastheid.

 

Vanaf 3 tot 12 meter lang en tot 4 meter in de breedte, hiertussen kunnen we elke terrasoverkapping op maat maken. We komen ter plaatse inmeten, mogelijkheden en opties met u thuis of bij ons in de showroom bespreken. Snelle levertijd en binnen 1 dag gemonteerd!

 

Het frame van de terrasoverkapping is compleet vervaardigd uit 6063 T6 aluminium profielen. Al onze profielen zijn gepoedercoat in de kleuren RAL 9001 (gebroken wit) glad gelakt of RAL 7024 (antraciet grijs) structuurlak. Wij werken standaard met een poedercoat dikte van minimaal 80 Mu. Dit zal na vele jaren nog dezelfde uitstraling en look hebben als op de dag dat u voor een Deponti koos. Onze liggers hebben een afmeting van 60 x 90 mm met een wanddikte van 2 mm.

 

Het verandadak van Deponti wordt standaard geleverd met aluminium afwerkkappen aan zowel goot en muurprofiel. Ook tussen de tussenliggers is ons dak standaard voorzien van aluminium afwerkprofielen. Standaard is de Deponti leverbaar in RAL 9001 (roomwit) glad gelakt en RAL 7024 (antraciet grijs) structuurlak.

 

Het Deponti verandadak wordt standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat dakplaten. Hierin bieden wij de optie om te kiezen voor opaal kleurige of heldere platen. Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor hitte werende platen. Ook een zeer chique glazen dak met gelaagd veiligheids glas behoort tot de mogelijkheden.

 

Deponti verandadaken worden standaard geleverd met een verstevigd gootprofiel. Zo kunnen er grotere overspanningen behaald worden en kan het voldoende sneeuwbelasting in de winter aan. Verder geven wij u de keuze uit 2 verschillende goottypes zonder meerprijs. U kunt kiezen uit: een klassiek of ronde goot. Verscheidene opties zijn er mogelijk, waaronder LED-verlichting, glazen wanden.

 

terrasoverkapping

terrasoverkapping